Ring Nu:74 57 10 28 

 OM OS

MERE END 30 ÅR MED
OKO PUNCTURE FREE PUNKTERINGSBESKYTTELSE

OKO Group Limited har produceret punkteringsbeskyttelse siden 1978. OKO Group er en af verdens største producenter. Produkterne sælges i dag til en mængde lande rundt i verden. Produkterne produceres i England, Sydafrika, USA, Tjekkiet og Indien.

OKO følger ikke udviklingen - men fører den
OKO Group Limited leder udviklingen gennem en aktiv produktudvikling.
Alle OKO’s produkter testes af uafhængige institutioner rundt om i verden.
OKO Group har studeret et stort antal forskellige typer punkteringer, som er opstået i forskellige områder. Fra Alaskas vinter is tæppe, Alpernes bjergterræn til Afrikas varme, og dybe jungle.

Alle OKO’s produkter er produceret i overensstemmelse med ISO9002-standard.

OKO Z-7 bliver til - OKO Puncture Free kendt som OKO OFF ROAD og OKO ON ROAD

OKO Puncture Free bliver solgt i Danmark af OKO-Line importøren for Norden og Baltikum. OKO Line har siden 1992 serviceret Danmark og det nordiske marked fra hovedafdelingen i Haderslev, ledes dagligt af Søren Søgaard – samme ejer i alle. OKO-Line har selvstændig forhandler på Sjælland, Niels Olsen, som servicer alle kunder i området.

OKO-Nordic SmbA er vores sidste nye afdeling, der servocere vores lokale forhandlere i alle de Nordiske lande, samt Baltikum, Pole og Tyskland.

OKO-Nordic leverer alle web-shop ordrer til alle vores kunder fra lageret i Haderslev.

OKO-Line har siden 2005 leveret GET U HOME KIT, som er en plastikkuffert, indeholdende 1 flaske 350 ml. OKO OFF ROAD, samt en kompressor, der med strøm fra bilens cigartænder, vil levere luft til det punkterede dæk, så der kan køres med lav hastighed til værksted.

GET U HOME kit er beregnet til reparation, så derfor leveres kun OFF ROAD punkteringsvæske til hastigheder under 90 km/t., så man kan komme til nærmeste værksted

HUSK: alle dæk, der har været kørt flad, SKAL altid efterses af en dækkyndig person for skader.

Spar tid, undgå driftsstop, spar penge.


OKO anbefaler punkteringsbeskyttelse som forebyggelse mod lufttab,

så dækket ikke køres fladt og derved ødelægges i dækkassen.


Original OKO Puncture Free
Vi vil også gøre vore kunder opmærksomme på, at det i dag findes punkteringsbeskyttelse på markedet, som sælges og har været solgt under OKO’s navn. Disse produkter har intet at gøre med de originale OKO Puncture Free produkter. Disse produkter profiterer på OKOs gode omdømme og sælger punkteringsbeskyttelse med en meget mangelfuld kvalitet. Der køres i øjeblikket flere sager mod disse virksomheder. Ring gerne til os vedr. yderligere information.


 

 
copyright © 2010 OKO Nordic SmbA